New York Tips om hamburgare har efterfrågats. Vilken är den bästa hamburgaren i New York? Den frågan kan inte riktigt besvaras för det finns hamburgare i så många prisklasser i New York. Så att nämna en med ett pris är inte riktigt seriöst.

Prisvärdast då? Jag är såld på Shake Shack som jag brukar besöka varje år. Billiga och goda hamburgare som är så perfekta att jag inte kan klaga. De har de mest jämna hamburgare du kan tänka dig, samtidigt som de håller ett hyfsat lågt pris.

Lyxburgaren på Minetta Tavern är nog bland de dyraste du kan äta. Deras Black label burger för 33 dollar är magiskt bra. Är den värd 33 dollar varje gång? Jag har ätit den två gånger. Om man vill äta en riktigt lyxig hamburgare utan ost(!) så är detta den korrekta platsen. Självklart skall du testa den om du är i närheten och tycker priset är ok.

Peter Luger ligger i samma prisnivå. Jag minns inte vad jag betalade sist men deras hamburgare är med en lyxig skapelse. De kan kött och om du tröttnat på någon av deras andra fantastiska kötträtter kan hamburgaren vara ett alternativ. Dock finns de inte på Manhattan, men åker du till Brooklyn och vill ha en lyxig hamburgare så är det hit du skall.