B&H Photo Video i New York är troligtvis världens största butik för foto och video. För alla som söker råd om att köpa en kamera så är det här man skall gå i New York!

Det som man måste tänka på är att de har stängt för alla judiska högtider så ta en extra titt på deras sida för öppettider så du inte kommer dit när de har stängt.

Butiken ligger vid 9 avenyn. Den ligger mellan 33:e och 34:e gatan midtown. Så den är hyfsat lätt att hitta till. Butiken är unik med sitt system av lådor som fraktar dina prylar från de olika diskarna till kassorna. Gillar du logistik så är det ett måste att titta på!

B&H Photo Video har verkligen allt som du kan tänkas behöva som fotograf. Alla tillbehör du kan tänka dig och massor som du inte visste du behövde. Varje gång jag är på besök så hittar jag nya saker att köpa som jag inte kände till innan. Kunskapsnivån är väldigt hög bland de anställda i butiken och du lär dig mycket nytt.

Jag brukar komma då de öppnar, just för det är mindre antal kunder då. De har i snitt 5000 kunder per dag och ibland känns det som 2000 är där inne samtidigt som dig. Det finns kösystem till alla de olika avdelningarna. Även kö för du skall kunna betala, så var redo att stå i kö och försök inte tränga dig för du blir utskälld.

Du får ett kvitto som adderas med nya saker hela tiden. Så det är det viktigaste att inte göra av med. Kvittot kan bli väldigt långt ju mer du shoppar. Du har verkligen koll på hur mycket du kommit upp i.

Ett tips innan besöket är att titta in på hemsidan och se vad för kampanjer som är aktiva. Du kan spara väldigt mycket pengar på det viset.

https://www.bhphotovideo.com/