New York Tips som alla får är att ha bra skor! New York är en stad där du går och står. Du kommer uppleva staden mycket genom att röra dig. Så när du åker till New York ha på dig dina mest ingångna och sköna skor. För risken är stor att du annars kommer få skoskav.

Skoskav och New York är ingen bra kombination. Jag har själv råkat ut för att ha på mig skor som jag inte gått in. Det misstaget gjorde jag en gång. Mina fötter strejkade hej vilt att under tre dagar fick jag ta mig fram med taxi och sitta på bänkar i stadens parker för att skona mina trötta fötter.

Innan du åker över öka antal steg du tar. Själv brukar jag ta 40-50 000 steg en vanlig dag i New York. För det är enormt smidigt att gå! Kombinationen med tunnelbanan gör att du inte alltid går, men mycket blir det fort! Så om du normalt tar 10 000 steg öka på några veckor innan så du dubblar det så kommer du orka mer i New York!